Filminspelning

Save the date: Konferens online, 7 maj

Skola Hemma, vad tar vi med oss framåt?

En framåtblickande och reflekterande dag för dig som arbetar i skolan.
7 maj 2020 kl.9.00 – 17.00 – online.
(Innehållet kommer även finnas tillgängligt i efterhand.)
Håll utkik här!

Nu bjuder Skola Hemma in till en heldag av reflektioner, kunskap, inspiration och framåtblickande. Hur har det gått att hantera undervisning och elever på distans under coronapandemin, och vad händer framöver? Hur kan vi planera för kontinuitet och hållbarhet framöver, samtidigt som vi hanterar nuet? Vilket stöd finns att få och hur gör kollegor på andra håll?

Konferensen riktar sig till dig som arbetar inom skolan; som lärare, rektor, huvudman eller på nåt annat sätt påverkas av den rådande situationen för skolan. Från konferensen får du med dig allt ifrån reflektioner och tips på nya sätt att jobba och designa vardagen – till kunskap om det som behöver hanteras nu och framöver.

Skola Hemma är en sajt med stöd för skolor att hantera konsekvenser av pandemin. Initiativet skapades i en tid av kris och snabba beslut för skolan. Nu finns behov av att reflektera och även se framåt, därför skapar vi nu för dig som jobbar inom skolan en heldag med många olika samtal, intervjuer och informationspass, möjliga att ta del av direkt i streamat format, eller efteråt när det passar dig.

Konferensen streamas och läggs upp i efterhand på Skola Hemma, samt produceras av UR i samarbete med RISE. Innehållet finns även efteråt tillgängligt under UR Samtiden. Det kommer även ges möjlighet att delta i en workshop i kollegialt lärande under dagen.